Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Säljstart i etapp 2, Strandängarna

I Tyresö Strand pågår byggnationen av Strandängarna. Totalt planeras för ca 200 nya bostäder som ska byggas i olika etapper. Försäljningen pågår i etapp 1 och söndag 29/1 är det dags för den andra etappen, Nedre Utkiken, att börja säljas. Det finns ett mycket stort intresse för projektet, vilket öppet hus i söndags visade när över 100 intressenter besökte området. 

Tanken med Strandängarna är att forma ett område med omsorg om naturen och variation i utformningen av bostäderna. Läget är ett av de bästa i Tyresö, precis vid vattnet och med Nackareservatet runt knuten. Brf Nedre Utkiken ligger alldeles nedanför den första etappen Övre Utkiken och får ett fint och högt läge i området. Här byggs 48 lägenheter om 2-4 rok fördelade på tre hus och i första läget släpps 16 lägenheter till försäljning. Själva husen är putsade, har fyra våningar och många lägenheter får fin utsikt över vattnet. De stora vinkelbalkongerna och uteplatserna ger husen karaktär och möjlighet till utsikt i två väderstreck. 

Säljstarten äger rum söndag 29/1, byggstarten är beräknad till våren 2012 med planerad inflyttning sommaren 2013. 

– När vi lämnade in vårt tävlingsförslag till kommunen 2006 så hoppades vi naturligtvis att det skulle bli uppskattat. Men att vi skulle vinna i konkurrens med 17 andra förslag och nu få se hela stadsdelen byggas ut känns fantastiskt, säger Freddie Norvell, Vice VD på Besqab. 

Frågor beträffande projektet besvaras av: 
Gustaf Alm, projektledare Besqab, 08-630 16 00, gustaf.alm@besqab.se
Jens Rooth, projektchef Besqab, 08-630 16 00, jens.rooth@besqab.se 

Besqab är verksamt i Stockholm- och Uppsala län. Sedan starten 1988 har Besqab varit delaktigt i projekt som omfattar över 4 500 bostäder och ca 100 000 kvm lokaler. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder, kontor och vårdfastigheter.

Besqab är verksamt i Stockholm- och Uppsala län. Sedan starten 1988 har Besqab varit delaktig i projekt som omfattar över 4 500 bostäder och ca 100 000 kvm lokaler. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder, kontor och vårdfastigheter.

Ladda ner