Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Sveriges första RAW-projekt produktionsstartas i Uppsala

RAW Property AB, dotterbolag i Besqab-koncernen, produktionsstartar bostads­projektet RAW Rosendal i Uppsala med 50 bostads­rätts­lägenheter.

- Vi har ett stort intresse för vårt unika bostads­koncept och det är väldigt glädjande att vi nu kan produktionsstarta RAW Rosendal, säger Oliver Thornton, VD i RAW Property AB.

- RAWs koncept är unikt på marknaden och lockar flera olika målgrupper som tycker det är intressant att forma sitt eget framtida hem, säger Albert Koistinen, affärsutvecklare på Besqab och styrelseordförande i RAW Property AB. Som aktiv ägare ser vi fram emot att fortsätta utveckla bostads­marknaden och erbjuda en ny produkt som efterfrågas av kunderna.

RAW Rosendal i Uppsala är det första RAW-projektet i Sverige och inkluderar 50 bostads­rätter i storleksintervallet 29–170 kvm varav cirka hälften redan är sålda. Produktionsstarten sker i andra kvartalet 2020 med planerad inflyttning under hösten 2021.

RAW är ett nytt bostads­koncept där du har full frihet över dina kvadratmeter. Utifrån egna önskemål och förutsättningar bestämmer du och färdigställer själv planlösning, ytskikt och interiör. Det gör att bostäderna kan erbjudas till ett lägre pris, med snabbare inflyttning och med större anpassning till varje enskild bostads­kund. Konceptet har tagits fram av arkitekterna Oliver Thornton och Johan Berg tillsammans med JEFF Fastigheter. RAW Property är en del av Besqab-koncernen.

 

För mer information kontakta:

Oliver Thornton, VD, RAW Property AB, 070-922 00 40, oliver@rawproperty.se
Albert Koistinen, affärsutvecklare Besqab, 018-470 58 01, albert.koistinen@besqab.se

Besqab utvecklar bostäder i eftertraktade lägen i Stockholm och Uppsala. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande av bostäder och vårdboenden. Besqab grundades 1989 och företagets aktie (BESQ) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2014. Mer information på www.besqab.se

Bilder

  • RAW Rosendal rendering.jpg