Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Besqab får utmärkelsen Sveriges nöjdaste bostads­kunder

Idag meddelade det oberoende analysföretaget Prognoscentret att Besqab får utmärkelsen Sveriges nöjdaste kunder i branschmätningen* för 2021.

-    På Besqab jobbar vi efter devisen att vi är ”bäst tillsammans”. Vi är övertygade om att vägen till våra kunders hjärtan går genom ett sömlöst och engagerat samarbete bland vår personal och våra samarbetspartners, säger Carola Lavén, VD på Besqab. Och idag fick vi ta emot ett pris! Ett pris som vi fått tidigare och som verkligen visar att gott samarbete lönar sig.

-    Under året som gått har vi jobbat engagerat med att utveckla vårt arbete, till exempel en ny inflyttningsservice och vi har uppgraderat hela vårt inredningskoncept, vilket kunderna uppskattat, säger Anna Slåtteby, Chef för Försäljning och Kunderbjudande. Det pågår också ett envist kvalitetsarbete i alla led där vi hela tiden sätter kunden i fokus. Då är det extra roligt att få bekräftelse på att vi gör rätt saker.

-    Det finns inget bättre än att ge nyckeln till ett nytt, fint och efterlängtat hem till sin nya ägare. Vi är så glada, stolta och peppade att fortsätta leverera ännu fler, bättre och efterlängtade bostäder till våra kunder, säger Carola Lavén.

Idag firar vi! Sedan jobbar vi vidare med det roligaste som finns; att förverkliga våra kunders bostads­drömmar. Stort tack alla våra kunder för utmärkelsen, och även för utmärkelsen den mest pålitliga bostads­utvecklaren. Detta ger oss ännu mer motivation och inspiration!

De som tog emot priset var Anna Slåtteby, Chef Försäljning och Kunderbjudande, Cecilia Rydell, Projektledare, Carola Lavén, VD och Andreas Asp-Gustin, Platschef.

Kontaktpersoner:
Christina Durling, kommunikationschef, 08 - 409 416 26, christina.durling@besqab.se 
Anna Slåtteby, Chef Försäljning och Kunderbjudande, 08 - 409 415 40, anna.slatteby@besqab.se

*Prognoscentrets NKI-undersökning har genomförts i samarbete med branschens aktörer och bygger på cirka 13 000 svar från köpare av nyproducerade bostäder under 2021. Undersökningen omfattar cirka 65 företag. Prognoscentrets branschmätning följer allmän praxis inom nöjdhetsmätningar och resultaten är därmed jämförbara med NKI-värden från t ex Svenskt Kvalitetsindex. NKI är en sammanvägning av tre frågor som besvaras på en tio-gradig skala. Resultatet omräknas till ett index mellan 0 och 100. Värden mellan 65 och 75 innebär medelgod kundnöjdhet. De två bostads­utvecklare som Besqab delar priset med är Peab och BoKlok. 
 

Besqab utvecklar bostäder i eftertraktade lägen i Stockholm och Uppsala. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdboenden. Besqab grundades 1989 och företagets aktie (BESQ) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2014. Mer information på www.besqab.se.

Bilder

  • Besqab vinner NKI 2021.jpg
  • Nojdast-kunder-2021-bostadsutvecklare_Medium.jpg