Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Besqab produktionsstartar 48 bostäder i attraktivt läge i Hägersten

På en höjd i populära Eolshäll invid Mälaren har Besqab startat produktionen av 48 bostads­rätts­lägenheter i slutet på december. Projektet Lilla Häll omfattar lägenheter om 2–6 rum och kök och inflyttning planeras till slutet av 2025.

Projektet Lilla Häll ligger i ett attraktivt bostads­område och omfattar två flerfamiljshus i anslutning till ett grönområde och strandpromenaden längs Mälaren. I närheten finns tunnelbana och närservice vid Axelsbergs centrum

- Vi säljstartade projektet under hösten och intresset har varit väldigt bra där vi idag har en försäljningsgrad som överstiger 30 procent, säger Andreas Wik, Chef Projektutveckling och Förvaltnings­fastigheter på Besqab.

- Lilla Häll är ett bra exempel på där vi på Besqab alltid strävar efter att utveckla hållbara och hälsosamma boendemiljöer som vi anpassar efter platsens förutsättningar. Här erbjuder vi moderna Svanenmärkta bostäder med närhet till service och kommunikationer och dessutom i ett vackert sjönära läge, säger Andreas Wik.

Projektet omfattar 48 bostads­rätts­lägenheter om 2–6 rum och kök med balkonger och uteplatser i flera väderstreck. Första inflyttning beräknas till slutet av 2025.

För mer information:
Andreas Wik, Chef Projektutveckling och Förvaltnings­fastigheter, 08-409 415 58, andreas.wik@besqab.se
Christina Durling, Kommunikationschef, 08-409 416 26, christina.durling@besqab.se

Besqab utvecklar bostäder i eftertraktade lägen i Stockholm och Uppsala. Verksamheten omfattar hela processen från köp och förädling av mark till färdigställande och förvaltning av bostäder och vårdboenden. Besqab grundades 1989 och företagets aktie (BESQ) är noterad på Nasdaq Stockholm sedan 2014. Mer information på www.besqab.se.

Bilder

  • Besqab Lilla Häll Flygvy.jpg