Besqab Hjärtan Aros Bostad = Sant

Tillsammans får vi ett bredare bostadserbjudande och blir en starkare samarbetspartner.
Nu hittar du all information om oss och våra bostäder på samma ställe, under varumärket Besqab.

Läs mer

Logotype

Järva Kulle

En hållbar vardag vid Igeldammens naturreservat

Järva Kulle är ett småhusområde med en trygg känsla för i första hand aktiva barnfamiljer. Gator med lugn trafik där barnen kan leka, nära grönområden, motionsslingor i Ursvik och den populära Mulle Meck-parken. Här kan du hoppa på bussen eller cykeln och snabbt nå både innerstaden och Mall of Scandinavia och har nära till alla möjliga andra kommunikationer.

Vi var flera bostads­utvecklare i hela Järva men vi ville kunna erbjuda något unikt med tanke på platsens förutsättningar.

Vi valde flexibla planlösningar för att kunna arbeta nära våra kunder för att få en planlösning som passade beroende på storleken på familjen.

"Våra ledord i utformningen av de nya bostäderna var ett boende som präglas av öppenhet och genomsiktlighet i bostaden, med utblickar och god kontakt med den omkringliggande miljön. Bostäder som är ljusa, välplanerade och flexibla med terrass och uteplats i soligt väderstreck. Den nya bostads­miljön utgår från den befintliga bebyggelsen i Brotorp och utgör i sin struktur en fortsättning på det området. Längs den nya vägen har vi utformat en bostads­miljö som bygger på trädgårdsstadens principer." /Olov Michélsen, Södergruppen Arkitekter

Läs mer +
Äganderätt
Småhus

Fakta

Boendeform
Småhus
Färdigställt
2017
Antal bostäder
45
Antal rum
5-6
Boarea
124-130 kvm
Arkitekt
Södergruppen Arkitekter