Logotype

Besqab tecknar tre nya CM-uppdrag

Besqab har tecknat tre nya avtal inom CM (Construction Management). Avtalen är med Svenska Bostäder, Riksbyggen och Familjebostäder. Uppdragen innefattar att projektera och uppföra bostäder i Liljeholmen, Täby och Högdalen.

På Nybohovsbacken i Liljeholmen har Besqab tecknat avtal med Svenska Bostäder om att bygga ca 100 lägenheter fördelade på sju hus. Besqabs uppdrag innefattar arbete med projektering, projektledning, upphandling och produktion. Arbetet har påbörjats.

I Täby Centrum har Besqab avtalat med Riksbyggen om att ansvara för projekteringen av 43 lägenheter i Brf Flanören. Arbetet är påbörjat.

Besqab har tecknat avtal med Familjebostäder gällande Reflexen i Högdalen. 36 hyreslägenheter ska byggas och Besqabs uppdrag innefattar i första skedet planarbete och projektering. Arbetet med detaljplanen har påbörjats.

- Vi har genom åren tecknat ett antal CM-avtal med Besqab i flera bostads­projekt. Vi är mycket nöjda med samarbetet och har stort förtroende för företaget, säger Anja Norman, Enhetschef Projektenheten på Familjebostäder.

- Vi är glada över att ha fått uppdrag från tre välrenommerade aktörer. Det bekräftar ett starkt förtroende för Besqab grundat på hög kompetens, säger Staffan Grundmark, Regionchef Stockholms stad, på Besqab.

För mer information kontakta: