Logotype

Besqab rekryterar affärsutvecklare för vårdfastigheter

PRESS­MEDDELANDE 161025

Besqab har anställt Charlotte Högberg som ny affärsutvecklare för vårdfastigheter. Charlotte har gedigen erfarenhet av fastighets­transaktioner och affärsutveckling och passar väl in i Besqabs kompetensprofil för fortsatt utveckling av verksamheten.

Charlotte, som i grunden är lantmätare från KTH, har bred branscherfarenhet och kommer närmast från Colliers International.

-  Vi är mycket glada över att välkomna Charlotte Högberg till Besqab i rollen som affärsutvecklare för vårdfastigheter. Hon passar väl in i vårt team och kommer aktivt att delta i arbetet med företagets utveckling och tillväxt, säger Bo Björfors, Chef Fastighets­utveckling.

- Det känns jättekul att få vara en del av Besqab i detta expansiva skede när företaget ska öka antalet projekt­ inom vårdfastigheter, säger Charlotte Högberg.

Besqab har för närvarande ett projekt­ i förvaltning, Silverpark i Täby. Två vårdprojekt­ är i uppstartsskedet; ett i Nacka och ett i Spånga. I Riddersvik är ytterligare ett projekt­ planerat där detaljplanearbetet pågår för närvarande och Besqabs ambition är att fortsätta fylla på portföljen med nya markförvärv.

Charlotte tillträder tjänsten den 16 januari 2017.

För mer information kontakta:

Bo Björfors, Chef Fastighets­utveckling
08-409 416  56  bo.bjorfors@besqab.se