Logotype

Besqab produktionsstartar 47 bostäder i Midsommarkransen

I populära Midsommarkransen, längs Tellusborgsvägen, uppför Besqab projekt­et ”Boston”, ett flerfamiljshus med totalt 47 lägenheter. Stor vikt har lagts på större lägenheter samt på den arkitektoniska utformningen för att byggnaden ska ansluta till stadsdelens äldre bebyggelse. 
 

-    Vi säljstartade projekt­et Boston i våras och det har tagits emot mycket väl av marknaden; över hälften av lägenheterna är redan sålda, säger Lotta Niland, Chef för Projekt­utveckling Bostad på Besqab. Det finns en stor efterfrågan på större lägenheter i Midsommarkransen och kunderna har även uppskattat husets spännande arkitektur med fasader i återbrukat tegel och skulpterade tak.

-    Vi på Besqab strävar alltid efter att utveckla hållbara och hälsosamma boendemiljöer som anpassats till platsens förutsättningar. Med detta projekt­ och det gediget byggda huset, i en stadsdel som har småstadskänsla mitt i storstan, finns de bästa förutsättningarna för just detta. Här erbjuder vi moderna Svanenmärkta bostäder, med närhet till allt du behöver i service och grönområden, och här behöver du inte bil om du inte vill, säger Carola Lavén, VD på Besqab.

Bostäderna i projekt­et Boston byggs i 1–4 rum och kök med balkonger och uteplatser i flera väderstreck och inflyttning beräknas till slutet av 2023. 

Kontaktpersoner:
Christina Durling, kommunikationschef, 08 - 409 416 26, christina.durling@besqab.se 
Lotta Niland, Chef Projekt­utveckling Bostad, 08 - 409 416 46, lotta.niland@besqab.se